magnesium
magnesium
ahoj po dlouhé době opět píšu.nedávno běžel na Animal Planet pořad o činčilách(nekoukal se někdo??) -chovatelka (70ks)!činčil doporučuje dávat místo fungistopu do písku magnésium(používají ho atleti...na bradla,kruhy atp) má to prý lepší účinek nek než fungistop i co se týká bakterií-a není prý tak drahý.už jsem to jednou psala ale někam to skočilo a nevím kam, :evil: co si o tom myslíte případně máte to někdo odskoušený... 8)
nás naštěstí ještě plíseň nedostihla,a le až se tak stane, tak budu ochotná vyzkoušet cokoliv
otázka je, kde magnezium dostat a jestli nebude činča od toho celá bílá, jako ti atleti!!!a jestli z toho prachu nedostane zase zánět do oka!
ale nevidím důvod, proč jí to tam nepřidat, určitě to nějaké pozitivní účinky má, magnezium se doporučuje i lidem s problémama s pletí nebo kůží...
otázka je, kde magnezium dostat a jestli nebude činča od toho celá bílá, jako ti atleti!!!a jestli z toho prachu nedostane zase zánět do oka!
ale nevidím důvod, proč jí to tam nepřidat, určitě to nějaké pozitivní účinky má, magnezium se doporučuje i lidem s problémama s pletí nebo kůží...
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Žatec (Ústecký kraj)
- Kontaktovat uživatele:
to mě mrzí, že jsem to neviděla, přitom na tyhle programy čučím pořád.... budu muset hlídat víc programy, aby mi něco takového příště neuteklo. Magnesium, hm, pochybuju, že to poblíž našeho města někde seženu. Ale fungistop taky zabírá, mám to vyzkoušený
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Kladno
Neměli by magnesium v lékárně? Zkusila bych se tam zeptat.
Myslím, že to budou mít ve zdravotnických potřebách, ale viděla jsem to v Brně v nějakém sportu. Určitě se při nákupech budu po tom dívat a napíši :o)
magnesium
dík,já to skusím někde ve škole poptat se učitelů odkud se to kupuje nebo kde by se to dalo sehnat a nebo někde na stadionu :?: :?: :?: :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Kladno
Já bych nejprve asi zkusila ty zdravotnické pomůcky. Nevím, jestli se do toho sportovcům třeba ještě něco nepřidává, aby pak z toho nebyl průšvih :shock: :roll: :lol:
magnesium
mně nešlo o to si je od nich vzít jen se zeptat kde to objednávají...spíš kde se to dá sehnat v malým množství páč přes ně se můžu dostat přímo k výrobci a nebude ta cena třeba natažená tak jako v mloobchodě 8) 8)
Re: magnesium
petra.sarrah napsal:mně nešlo o to si je od nich vzít jen se zeptat kde to objednávají...spíš kde se to dá sehnat v malým množství páč přes ně se můžu dostat přímo k výrobci a nebude ta cena třeba natažená tak jako v mloobchodě 8) 8)
myslim, že v dobrym obchodu se sportem to nebude problém... nebo by teda neměl být.. možná i v lékarně?