kozí záda?

Je vaše činčila nemocná? Hledáte správného veterináře?

Fórum je deaktivované. Toto je pouze archív. Dotazy pokládejte zde.

Alice
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Oslo NORSKO!!!!!!!!
Kontaktovat uživatele:

Re: alice...

Příspěvekod Alice » Po Led 22, 2007 15:19

flutefo napsal:ALICE, má rovnakú váhu, cca 430 gramov, je to normálne??, čitala som že to môže by medzi 400-1000 ale aj tak sa mi zdá chudučká. Písala si, že treba skúsiť chytiť kožu medzi dva prsty, ja jej chytím ledva ledva. :cry:

Ak kozu chytis ledva ledva medzi prsty tak je to fain. :D
Volna koza je znakom dehydrovanosti alebo straty vahy.

Disable adblock

Alice
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Oslo NORSKO!!!!!!!!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Alice » Po Led 22, 2007 15:23

Je tazke posudit, ci tvoja cincila je chuda alebo nie. Spusta ludi tu ma cincilku ktora vazi 450g a je spokojna a vesela. Vaha je individualna.Skus dat do galerie fotky.Pozrieme sa :D

Skus ako ti rade Catherine dat do klietky misku s vodou. Ale aj ja som si napr.kupila novu cincilu 11.1. a este som ju pit nevidela.Ale neznamena to ze nepije. Pozri si v mojej galerii Nordrealice ako vyzeraju zdrave bobky.Pekne zaoblene. Ak cincilka ma stabilnu vahu, zere a bobkuje pekne bobky tak je zrejme vsetko v poriadku. :D

Daj nam vediet ako sa jaj dari. A ak mas obrazok, urob si galeriu nech aj ostatni vidi atvoju cincilku. Sme zvedavi :!: :!:

catherine
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod catherine » Út Led 23, 2007 9:52

Presne, to ze ju nevidis pit neznamena ze nepije, moje piju vzdy po vybehu, vtedy vypiju najviac a skadlia sa ktora pojde pit prva :lol:

Disable adblock

Vrátit se na “Nemoci a potíže”