Jsem zacatecnik - prosim poradte :)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Pečky
- Kontaktovat uživatele:
Já mám fungistop doma mohu zítra poslat napiš adresu ráda pomůžu i s pískem. :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
Není někde v Tvém okolí stolárna, truhlář, výroba nábytku, oken apod? Za "všimné" by sis mohla zajistit zdroj hoblin. Mě to tak funguje :D A zároveň si říct o zbytky prkýnek na poličky, domeček a odřezky na okus. To všechno se dá využít, ale pohlídej si, aby to bylo dřevo, ne formaldehyd, hobra apod.
-
- Bronzový uživatel
oparvdu? fungistop mam uz objednany od jedne slecny, ale pokud bys mohla, poslat take, bylo by fajn. myslim, ze toho budu potrebovat vic. kolik chces za fungistop a za pisek? diky za nabidku
-
- Bronzový uživatel
hobliny? ja slysela, ze se nesmi pouzivat..
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj- Ostrava, F-M
- Kontaktovat uživatele:
My pouzivame bezne hobliny od truhlare :wink: nevhodne jsou spise pyliny :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Pečky
- Kontaktovat uživatele:
Napiš adresu já ti trochu pošlu nic nechci doufám že myšákovi pomůže
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Třebíč
- Kontaktovat uživatele:
Peťulinka napsal:Plačková Kamila napsal:Peťulinka napsal:jojo bude...já mám velkou klec v pokojíku a na noc ho dávám vedle do pokoje do malé klece takže mám klid :) pokud ho máš kam přemístit tak ho dej na noc jinam a budeš moct spát :) dvakrát jsem zkusila ho nechat puštěnýho přes noc ve svým pokoji a pořád po mě skákal, dělal bordel a teda probuzení když mi seděl na hlavě to není moc příjemný takže tohle nedoporučuju :lol:
cincilka by mela bejt ve velke kleci hlavne vecer :D skus si dat velkou klec do jneho pokoje ale ja myslim ze si zvyknes neni to zas takovej ramus :) me to nevadi
no těžko bych stěhovala kus nábytku z mého pokoje ze kterýho je teďka klec ale já to s ním nějak přežiju, kdyžtak špunty do uší mám :lol:
takže je právě půl druhé ráno a já musím ráno vstávat k doktorovi na URL protože jsem si kvůli řvaní Čikouše zarvala špunt tak hluboko do ucha že nejde vyndat :lol::lol::lol:
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Třinec
- Kontaktovat uživatele:
Ještě, že nemáme takový problém, uvidíme, až Niki pořídíme kamarádku, co se bude v noci dít.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Plzeň
- Kontaktovat uživatele:
Já taky spím jak dřevo,můžou stěhovat jak chtějí,já spím furt.Můj partner je na tom hůř. :) :) :)