porlézačka
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Lovosice
- Kontaktovat uživatele:
tak to ty moje dvě myšky nic nekoušou, musím říct, že si demolujou jen svojí klec jinak všechno je ok. :D
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
mirdulinda napsal:tak to ty moje dvě myšky nic nekoušou, musím říct, že si demolujou jen svojí klec jinak všechno je ok. :D
Tak to jsi na nesprávném fóru, tohle je totiž o činčilách :wink: .
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
no jo no, mám je holt vycepovaný..... :lol:
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
mirdulinda napsal:no jo no, mám je holt vycepovaný..... :lol:
tyjo, to ja je taky cepuju, ale ještě sem je nedonutila, aby nic nehryzali :twisted: Ale už mi stačí říct jen kuš a nechaj to bejt :)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: olomouc
Martina Tejnilová napsal:mirdulinda napsal:no jo no, mám je holt vycepovaný..... :lol:
tyjo, to ja je taky cepuju, ale ještě sem je nedonutila, aby nic nehryzali :twisted: Ale už mi stačí říct jen kuš a nechaj to bejt :)
no jo to u nas stači řict taky, jenže během chvilky sou tam zpatky :twisted:
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
khelis napsal:Martina Tejnilová napsal:mirdulinda napsal:no jo no, mám je holt vycepovaný..... :lol:
no jo to u nas stači řict taky, jenže během chvilky sou tam zpatky :twisted:
Jo to sem zapomněla dodat, že jen co se otočim, tak tam sou zpět :lol: :lol: :lol: ....fatk mě připadá, jako kdyby tím provokovali ,, parchanti " :lol: :lol: :lol: :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
U mně by to vypadalo asi takto: kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš :roll: :lol: .
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
STYRO napsal:U mně by to vypadalo asi takto: kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš kuš :roll: :lol: .
a stále by kousali na stejném místě :lol: :lol: :lol:
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
no já pořád říkám, že mám doma naprosté miláčky. Až si pořídím druhý páreček, tak jsem zvědavá, třeba mi to vynahradí..... :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava, SR
- Kontaktovat uživatele:
moj mysiak tiez skor policky kuse a ked lieta v izbe...nezvykne nic kusat...teda zatial... :wink:
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Brno-venkov
- Kontaktovat uživatele:
Naše činčilky ožírají akorát svůj nábytek v kleci
a kytky jinak spíše šmejdí a prolízají kde co můžou. Máme velkej obyvák tak mají co dělat. 

-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Liberec
asi o víkendu zaběhnu pro kulatinu na výrobu :) i když.. moje četa destruktorů je dost šikovná, tudíž můj výtvor asi nebude mít dlouhého trvání :cry: 8)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
To já sem jednou chtěla vyrobit žebříček z takových tyček, ale nešli mi svázet, tak činči nemaj zase nic :roll: