Zácpa & Stěhování
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Vojkovice
Zácpa & Stěhování
Ahoj všem.
Vím, že je tady spousty témat ohledně zácpy, takže se neptám ani tak co dělat ani co dát činčilkám jíst. To všechno vím. Jen mě zajímá zda může být zácpa důsledkem stěhování. Přestěhovali jsme se v neděli a od pondělí mají maličké bobečky a mají jich malinko. Jedí a pijí normálně.
Děkuju za názory :)
Vím, že je tady spousty témat ohledně zácpy, takže se neptám ani tak co dělat ani co dát činčilkám jíst. To všechno vím. Jen mě zajímá zda může být zácpa důsledkem stěhování. Přestěhovali jsme se v neděli a od pondělí mají maličké bobečky a mají jich malinko. Jedí a pijí normálně.
Děkuju za názory :)
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zácpa & Stěhování
Myslím, že to určitě může být stěhováním. Dala bych probiotika aspoň na pět dní a nechala myšáky pořádně porběhnout.
-
- Bronzový uživatel
S tím běháním to bude asi trošku složitější :/ Ale zkusím to určitě nějak zařídit. A ty probiotika doporučujete nějakou speciální "medicínku" nebo stačí nějakej ten "živý" jogurt (jako je např. Activia) jak se tady kolikrát už objevovalo...?
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Protexin Professional!!! Nejlepší!!!
Případně Protexin BioLapis
Případně Protexin BioLapis
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
Také bych řekla stěhováním, je to pro ně stres, byť jsou ve své kleci. Jogurty bych nedávala, dobré jsou probiotika co psala Dantha nebo já používám pastu Probican. Ta jim chutná a berou si jí i sami bez nucení.
-
- Bronzový uživatel
Činčilky jsem dneska pustila vyvenčit a dostali každý kousek čerstvého jablíčka. Uvidím jak se budou tvářit zítra. Kdyžtak samozřejmě koupím ty probiotika jak radíte, holky. Jen mi příjde ten Protexin takový moc "chemický", jestli mi rozumíte... Nechci činčilky rvát hnedka nějakýma pilulema. Ale jestli nic "přírodního" nepomůže, tak jim ty probiotika koupím :))
-
- Nový uživatel
Ahoj, mě radila chovatelka co mám od ní myšáka, že mám dávat 1 lžíci denně sypaného čaje Stomaranu. Po dobu 3 dní a vynechat granule.
-
- Bronzový uživatel
Činčilák je už úplně v pohodě. Bobkuje o 106 :D Ale činčilí slečna furt ještě není 100% ok. Bobečky má, ale přijde mi, že jich je docela málo. Dala jsem jí zase jablíčko a pouším jí hodně ven. A ten čaj seženu kde, prosím? :)
Vrátit se na “Nemoci a potíže”