Pomozte prosím!!

Je vaše činčila nemocná? Hledáte správného veterináře?

Fórum je deaktivované. Toto je pouze archív. Dotazy pokládejte zde.

Biffi
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Biffi » Po Črc 17, 2006 19:30

Báječný :lol:

Disable adblock

camilla
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Žatec (Ústecký kraj)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod camilla » Po Črc 17, 2006 20:09

tohle jsem dneska obdržela mailem:
Dobrý den, tak mne premluvili a Terezku si nechame. Po tolika spatnych zkusenostech je mi ji lito. Dekuji.jste moooc hodna.Alice

to nechápu... :shock: proč nenapsala, že už jí má někdo jinej...

domcha
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod domcha » Po Črc 17, 2006 20:53

Cože??? Asi neznám souvislosti, nebo mám dlouhý vedení, ale nerozumím tomu... :? :oops: Alice je bývalá majitelka???

Myška =)

=)

Příspěvekod Myška =) » Po Črc 17, 2006 20:58

koukám, že máte stejnou radost jako my =) je to super =) ale nesmíme to zakřiknout=) Terinka je opravdu bojovník =) no ani se nedivim když byla 5 let přímo týraná :cry: :evil: :roll:

camil: no to si děláš srandu, že lže i tak až moc!!!Už mě ta ženská rozčiluje!!Bůhví co vše mi nalhala!!Slepice jedna! :evil: aaa mám na ní děsnou zlost! Až je mi z toho do breku, páč ona mi sice říkala, že Terinka byla už nemocná s kostma atd. páč prý měla málo kalcia atd. tak jsem jí sprdla, že musí být ten kámen ona koukala jak telátko ale i tak nevím vše bůh ví v čem všem mi lhala =/ :cry: dofám, že Terinka nebude mít nějakou skrytou nemoc o které bych nevěděla! :cry: :roll:
Naposledy upravil(a) Myška =) dne Po Črc 17, 2006 21:00, celkem upraveno 1 x.

Disable adblock

Myška =)

=)

Příspěvekod Myška =) » Po Črc 17, 2006 20:59

Jiná Alice, tohle je Alice z Mostu oíd které mám Tu už mojí Terezku, víš =))

domcha
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: =)

Příspěvekod domcha » Po Črc 17, 2006 21:28

Myška =) napsal:Jiná Alice, tohle je Alice z Mostu oíd které mám Tu už mojí Terezku, víš =))

To joo, to mi došlo, že to není tahle "naše" Alice, to by Terezka takhle nevypadala!!!!!!!!!! A ta Alice z Mostu ji chce zase zpátky, nebo cooo???? :?

Myška =)

=)

Příspěvekod Myška =) » Po Črc 17, 2006 22:27

Domcho, neee =) ona jen lže že má činčilku furt doma že jí je líto jak je stresovaná a proto jí nechce jako že dát někomu jinému, přitom když to psala a to včera nebo dnes tak už jsem měla dávno terezku doma já. Ona ta alice totiž nabízela terezku více lidem i když jsem jí měla zamluvenou a domluvenej termín kdy si jí vezmu! :evil:

Sharona
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Postřižín u Prahy

Příspěvekod Sharona » Po Črc 17, 2006 22:59

a proč nemůže jednoduše říct, že už činčilu nemá??
Už je Terezka lepší??

domcha
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod domcha » Út Črc 18, 2006 7:56

Už to chápuuu :wink: Nevěděla jsem, že ji nabízela i jinde, zaskočilo mě , jak napsala camillka, že si to /Alice/ rozmyslela... to mě pořád mátlo :lol: Ale ta Alice mi přijde dost silně ujetá :roll:

domcha
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod domcha » Út Črc 18, 2006 7:57

A děkuji za trpělivost a hlavně za vysvětlení :oops: :oops: :wink: :lol:

camilla
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod camilla » Út Črc 18, 2006 8:18

omlouvám se za komplikace :lol: , ani mně to nedošlo. Alice je ta paní z Mostu. Psala jsem jí hned, jak se objevil inzerát na hyperinzerci, že si jí k sobě vezmu. pak Myška psala, že už je s ní domluvená, pak mi paní psala, že mi ji přivezou, v ten samý den Myška dala do galerie fotky Terezky, že už jí má doma, no a včera mi paní napsala viz výše...
No, ale důležitý je, že už je Terezka od nich pryč... :)

domcha
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod domcha » Út Črc 18, 2006 9:25

Tak to každopádně... Hlavně, že je Terezka v dobrých rukou a ta ženská, ať si žvaní co chce, komu chce.... :roll: :wink:

Eva Darebná

Příspěvekod Eva Darebná » Út Črc 18, 2006 10:17

Je vidět,že se Terinka nemohla dostat do lepších rukou.I nadále dřžíme tlapičky a na Terezku budeme stále myslet.Pá holky :wink:

Sharona
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Postřižín u Prahy

Příspěvekod Sharona » Út Črc 18, 2006 10:44

Taky na vás myslíme, ať se Terince daří co nejlépe. :)

Myška =)

=)

Příspěvekod Myška =) » Stř Črc 19, 2006 13:02

DĚKUJEMEEEE =)))) :!: :!: :wink: JSTE MOC HODNÉ =) No jo no já jí fakt nechápu! Ani se nechce dozvědět jak je Terince, říkala jak bude furt psát atd. a nic! No prostě jí vůbec nechápu a jsem také moc vděčná za to že jsem mohla jet do mostu, jinak nevim jak by dopadla. Hl. že říkala, že jí nikomu vozit nemůže a já jak blbá sháněla furt auta a ona mi 2x řekla že nemůže :evil: Jinak Terinka je dobrá =) jen se jí nezamlouvá když jí dávám kapičky do očička :? to se staká a škrabe se, tak jí musim uklidňovat. =)

Eva Darebná

Příspěvekod Eva Darebná » Stř Črc 19, 2006 15:32

Jste obě holky šikovné :wink: .Mojí Myšutce se také nelíbilo,když jsme jí 3x denně kapali do obou očiček.Ale to se nelíbí nikomu,ani nám lidem.Mějte se krásně.Pá.

Myška =)

=)

Příspěvekod Myška =) » Čt Črc 20, 2006 11:05

takže tolik nevadí, že si to pak škrabe??já se jen bojím aby si nerozškrabala očičko :?

camilla
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: =)

Příspěvekod camilla » Čt Črc 20, 2006 11:24

Myška =) napsal:takže tolik nevadí, že si to pak škrabe??já se jen bojím aby si nerozškrabala očičko :?

možná by pomohl takový ten límec, jako se dává psům. myslím, že jsem ho viděla v nabídce paní Žďárské... Aby na to nemohla... Jenže zase trápit činču límcem.... :(

Myška =)

=)

Příspěvekod Myška =) » Čt Črc 20, 2006 11:28

Ne to ne, to raději budu u ní sedět hodinku aby si to nepodrápala!Ona měla už opravdu hrozně moc stresu a nemůžu jí dělat další!já chci aby se měla už jen dobře =) ale děkuji za radu =) :wink:

Janča
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Janča » Čt Črc 20, 2006 11:43

to je dobrý, očičko si nepoškrábe, neni blbá a zavře si ho :wink: :lol: ... jen si z něj "vyškrábe ty kapičky (ty když chceš nějakou vodu dostat z oka, tak si ho taky mneš), takže to prostě chce hlídat jí chvíli (stačí tak deset patnáct minut), aby se jí to stačilo vstřebat a mohlo to působit... límcem bych to každopádně neřešila, je to zbytečný... a hlavně nedávat aspoň hodinu potom písek, aby se jí na to mokrý očičko nenalepil a nedráždil dál...

Myška =)

=)

Příspěvekod Myška =) » Čt Črc 20, 2006 12:03

Janča napsal:to je dobrý, očičko si nepoškrábe, neni blbá a zavře si ho :wink: :lol: ... jen si z něj "vyškrábe ty kapičky (ty když chceš nějakou vodu dostat z oka, tak si ho taky mneš), takže to prostě chce hlídat jí chvíli (stačí tak deset patnáct minut), aby se jí to stačilo vstřebat a mohlo to působit... límcem bych to každopádně neřešila, je to zbytečný... a hlavně nedávat aspoň hodinu potom písek, aby se jí na to mokrý očičko nenalepil a nedráždil dál...

Tak takhle to přesně dělám =)))) čekám ňákou dobu a nenechávám jí aby to škraba nebo se o to aspoň snažím =) a písek jí vždy vyndám ven aby nemohla to očičko koupat! :wink:

Ina
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel

Příspěvekod Ina » Čt Črc 20, 2006 12:17

Jenom sem chci ohledne Terinky napsat, ze jsem pani psala, co si o tom myslim a v jakem stavu mela cincilu. Odpovedela mi, ze je zu toho strasne spatna ona i syn, ktery Terinku miloval, ze ji breci po ni a ze se ji snazila dat co nejlepsi peci a ze ji tu stŕavu pro ni plnou slunecnice dala a poradila veterinarka pry, ze nic lepsiho pro cincily neni a nemuze dat:-(
Pokud je to pravda, tak by ta veterinarka mela jit radeji delat neco jineho.

Myška =)

=)

Příspěvekod Myška =) » Čt Črc 20, 2006 12:24

No něco podobného mi zkoušela tvrdit ale pokaždé mluvila něco jiného! Nejdřív, že jí poradil směsky, pak granule a pak prý jí dávala slunečnice protože jí to chutnalo!ještě aby ne zakázané ovoce chutná vžy nejlépe ale bohužel činčilkám jde rovnou i o život :cry:

domcha
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod domcha » Čt Črc 20, 2006 12:49

Jistě, že jim to chutná. Ze začátku, když jsem nevěděla, že činči směsky nesmí, tak jsem jim míchala granule i směsku a jediný co jedli, byla samozřejmě směska :roll: :? Naštěstí už jsem poučená a dostávají jen granulky 8)

Jen mi nejde na rozum, že tohle raděj veterináři... :shock: K takovýmu bych nechtěla chodit... :?

Disable adblock

Vrátit se na “Nemoci a potíže”