nechce žrát nové granule
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Staré Město pod Landštejnem
Jo jsou to jenom granule Apetit nic jiného v nich není .Na pytli je napsáno jen granule pro činčilu.A písek kupujeme taky Apetit a vyhovuje nám .Akorád kupujeme jen v kyblíku to je myslím 4 kg.A stojí asi 110,-.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hodonín
- Kontaktovat uživatele:
co?? ja kupuju Apetit v kybliku za 170.... to by mne teda zajimalo vcem je to jiny, krom ceny
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Želetava, Bítovánky
- Kontaktovat uživatele:
kazdej zverimex si da jinou cenu
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hodonín
- Kontaktovat uživatele:
ale o tolik??
-
- Bronzový uživatel
Ahoj! Já kupuju Apetit písek v pytlíku 1 kg za 24-26 Kč, to mi připadá adekvátní cena. 170 Kč za 4 kg je určitě hrozně moc, doporučuji podívat se jinde nebo na netu. Já si třeba objednávám z netu granule a minerální kámen a i s poštovným mě to vyjde levněji, než v kamenném obchodě.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Prostějov
- Kontaktovat uživatele:
A z jake stranky objednáváš? Mno ja co jsem kupoval kyblík písku Apetit tak me stal 110Kč a někdy to mám i levněji. Znám se s paní co ten zverimex vlastní a jsem stálý zákazník tak mi dává na něco slevy.
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: HK
Já jsem teď kupoval v OBI písek Apetit za 25Kč, to je docela slušná cena, protože jsem se díval v HK v jednom zveráku, tam ho měli za 39Kč a to je dost.
-
- Stříbrný uživatel
Když jsme kupovali písek ještě po kile ,tak jsme ho taky sehnali 25 maximálně 28 a to ještě šlo .
-
- Bronzový uživatel
My kupujeme písek normálně v kamenném zverimexu, ale granule Wittemolen a Prestige na www.i-zverimex.cz dodání bylo hned druhý den a když se vejdeš do váhy balíčku 5 kg a zaplatíš předem na účet, tak je poštovné jen 59 Kč a přiveze to PPL, když je to nad pět kilo, tak je to za 89 Kč a když nakopíš za 1000, tak je to vše zdarma. Jinak písek jsem ještě našla na netu na stránkách www.tommiland.cz je to Apetit 6 kg za 147 Kč, ale 115 Kč za poštu, tak to by se třeba muselo dohodnout víc lidí, aby se to vyplatilo. I když jak tu někdo psal, že platí za 4 kg 170 Kč, tak to vychází cena za kg 42,5 a takhle i s poštovným 43,6, což je skoro stejné. A když se sejde víc lidí na objednávku, tak se určitě ušetří.
Naposledy upravil(a) barus.nm dne Po Ún 16, 2009 15:04, celkem upraveno 1 x.
-
- Stříbrný uživatel
barus.nm napsal:My kupujeme písek normálně v kamenném zverimexu, ale granule Wittemolen a Prestige na www.i-zverimex.cz dodání bylo hned druhý den a když se vejdeš do váhy balíčku 5 kg a zaplatíš předem na účet, tak je poštovné jen 59 Kč a přiveze to PPL, když je to nad pět kilo, tak je to za 89 Kč a když nakopíš za 1000, tak je to vše zdarma. Jinak písek jsem ještě našla na netu na stránkách www.tommiland.cz, je to Apetit 6 kg za 147 Kč, ale 115 Kč za poštu, tak to by se třeba muselo dohodnout víc lidí, aby se to vyplatilo. I když jak tu někdo psal, že platí za 4 kg 170 Kč, tak to vychází cena za kg 42,5 a takhle i s poštovným 43,6, což je skoro stejné. A když se sejde víc lidí na objednávku, tak se určitě ušetří.
V tom odkazu na ten odchod tommiland je chyba je tam za cz , místo . a nenačte se musí se to opravit v odkaze .
-
- Bronzový uživatel
Jj díky za upozornění, už jsem to opravila.
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak dneska jsem se uz taky domlouval ve zverimexu a budou mi teda granulky Apetit balit po 25Kg a jsem zvedavej jeste na cenu tu mi teprve zjisti
-
- Stříbrný uživatel
Tak pak napiš kolik tě přijdou v 25 kg .Nás tedy vyjde kilo na 15,-.Tak jen tak pro srovnání až budeš vědět cenu.
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
jj urco to sem napisu.
-
- Stříbrný uživatel
barus.nm napsal:Jj díky za upozornění, už jsem to opravila.
Jo v pohodě ,jen to byla nepatrná chybička ,ale už to nešlo kliknout ,tak aby to tu stránku načetlo .
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Košice
Ahoj, dnes som kupila cincam granulky (potvory do nich dali aj slnecnice obalene v niecom farebnom) ale vyzera to tak, ze im velmi nechutia... doteraz boli krmene zmeskou, je to tym, ze im tie granulky jednoducho nechutia, alebo skor zvykom na zmes? (boli to jedine granule v meste, co som nasla, vyzera to tak, ze im zatial nedoniesli ine :lol: ) a ak je to tym zvykom, mala by som ich na granulky postupne privykat? prvu granulku si vzali a schrustali behom sekundy, tak naozaj neviem, preco si druhu zobrat nechcu :evil: Nechcem ich nechat vyhladovat...
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
Pokud byli krmené směskou, tak bych jim do té směsky přidávala čím dál víc granulí, až tam žádná směska nzbyde, aby náhodou z náhlé změny neměli nějaké zažívací potíže.
A jaké granule jsi sehnala?
A jaké granule jsi sehnala?
-
- Bronzový uživatel
jj, myslela som, ze najskor nejak tak. Takze im to teraz nejak premiesam, mimochodom, viem ze to beriem az prilis podrobne, ale ako dlho asi by malo trvat, kym tam budu len granule? :lol: su to tieto granule: http://www.zvirena.cz/produkty/hlod3/small_P1010997.jpg , co som porovnavala zlozenie peliet, (niekto to sem pisal), zda sa mi celkom podobne, okrem toho je tam trosicku susenej mrkvy a par hrozienok, ale skutocne velmi malo.
-
- Zlatý uživatel
Me se to moc nelibi , je v tom i kukurice a olejnata semena ? Pokud ano , koupil bych obycejne peletky pro cincilky ., pokud je v tom mrkev a rozinky , tak to ublizit nemuze :) . Ja bych primichaval postupne cely tyden , az by zbyly jen granulky . Hlad je nejlepsi kuchar , oni si zobnou i tech zdravich , az jim bude krucet v brise , uvidis :) .
-
- Bronzový uživatel
semena v tom su, ale velmi malicko, su obalene v nieco farebnom, ale to som rovno dala prec, nevyzera to zdravo. Inak takto cista kukurica a slnecnice v tom nie su. Iba ta mrkva a hrozno. Ale hlavne su pelety.
-
- Zlatý uživatel
Srnko , priste kup radeji pelety od apetitu , vitakraftu , bez tadytech "pamlsku" a nasus si jablicka , sipky , davej rozinky , kocicky , susene sedmikrasky apd , vyjde te to levneji a je to zdravejsi pro cincilky.
-
- Bronzový uživatel
nj, kedysi ich mali v kazdom obchode, len teraz akosi vymizli :evil: Tak ma este napada, samicka mi caka mimina a tusim je uz v pomerne pokrocilom stadiu, je teraz dobre zacat ju krmit granulami, alebo ju radsej nechat, kym sa narodia a az potom zacat s prechodom? (alebo ze by to vobec nemalo vpliv?)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
Ak je samička pred pôrodom, tak jej môžeš pridávať trochu ovsených vločiek. Ako to bude s prechodom na granule musíš odsledovať sama. Skús jej dať polovičnú dávku zmesi a zvyšok granúl (aj keď tie čo si uviedla som ešte nevidel) a pozoruj, či sa po zjedení zmesky pustí aj do granúl. Ak by sa ich nedotkla, tak by som asi s prechodom počkal až na odstavenie mladých.
-
- Bronzový uživatel
ovsené vločky....na tie som uplne zabudla :) idem jej ich hned trochu dat. inak dakujem za odpovede. :)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava, SR
- Kontaktovat uživatele:
Alebo s prechodom na granule prejdi az ked odstavis mlade.