Je možné aby činčily měnili svou srst?
-
- Nový uživatel
Je možné aby činčily měnili svou srst?
Ahoj, obracím se na vás s prosbou o radu. Je možné aby činčily měnili svou srst? V poslední době jsem si totiž všimla, že je všude plno chmýřiček chlupů. Nevím zda to je od samičky nebo samečka. K žádným rvačkám mezi nimi nedochází. Kožíšek mají taky v pořádku (tím myslím bez vykousaných dír). Příjde mi jako by to z nich vylítavalo samo. Napadlo mě zda nemůžou být nemocní. Může někdo poradit? Děkuji!
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava, SR
- Kontaktovat uživatele:
samozrejme,ze mozu menit srst....ako aj ine zvierata :D
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Olomouc
- Kontaktovat uživatele:
Re: Je možné aby činčily měnili svou srst?
Pokud nemají v kožíšku nějaká lisá místa je to vpořádku. I činčili přelínavají, někomu poméhá dát do klece flesovou houpačku která chlupy "pochytá" a nelítají všude nebo jen kousek flícu. Pokud je činčilka krotší je možné ji i vyčesávat.Peťka napsal:Ahoj, obracím se na vás s prosbou o radu. Je možné aby činčily měnili svou srst? V poslední době jsem si totiž všimla, že je všude plno chmýřiček chlupů. Nevím zda to je od samičky nebo samečka. K žádným rvačkám mezi nimi nedochází. Kožíšek mají taky v pořádku (tím myslím bez vykousaných dír). Příjde mi jako by to z nich vylítavalo samo. Napadlo mě zda nemůžou být nemocní. Může někdo poradit? Děkuji!
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Psáry
- Kontaktovat uživatele:
Neboj, to je normální. U nás taky na jaře a na zimu lítá spousta chlupů.
-
- Nový uživatel
tak teda děkuji za odpovědi, jsem ráda, že to je normální a nic vážného. :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 9
U nás je taky teď na jaře spousta chlupů od činčilek a je to ouplně normoš... :lol:
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
poslední týden když se naše Nelinka proběhne po pokoji, taky zůstávají chmýříčka. tak snad teda tím jarem :o)
ale překvapuje mě každým dnem víc, dřív jen tak běhala p opokoji, pak začala na nízký věci vyskakovat a teď už skáče jak o život. však to znáte ;) a taky mám pocit že co ji vypouštíme (aspon 4krát do týdne) že docela pohubla. ale vypadá zdravě naštěstí
ale překvapuje mě každým dnem víc, dřív jen tak běhala p opokoji, pak začala na nízký věci vyskakovat a teď už skáče jak o život. však to znáte ;) a taky mám pocit že co ji vypouštíme (aspon 4krát do týdne) že docela pohubla. ale vypadá zdravě naštěstí
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Bludov( Olomoucký kraj)
- Kontaktovat uživatele:
U nás je taky hodně chlupů i přes to , že je vyčesávám. :roll: >:*B
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
my mame chlupy vsude.na obleceni, po podlaze se neustale valy chomace, a nezridka vytahuju chlupy i z jidla.lita to celym bytem a to a mame cincu jen jednu, nechtela bych videt tu spoust po vice cincilach.uz aby prelinala, nebo vypadaji vlasy me :roll:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Liberec
já mám taky všude chlupy, hani :)) na černém oblečení jsou samozřejmě hlavně fioniny bílé chlupy, aby to bylo jó hodně vidět ;)
Vrátit se na “Nemoci a potíže”