"seníček"
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Severní - Střední Čechy a okolí
"seníček"
Smazáno na přání Moderátorky.
Naposledy upravil(a) Sepp dne Stř Črv 06, 2007 13:38, celkem upraveno 1 x.
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Na téma seníček se již hovořilo v následujících tématech:
http://diskuze.cincila.com/viewtopic.ph ... en%ED%E8ek
Prosím o pokračování tématu diskuze již v tématech existujících, protože zakládání duplicitních témat znepřehledňuje fórum. Děkuji!
Prosím o pokračování tématu diskuze již v tématech existujících, protože zakládání duplicitních témat znepřehledňuje fórum. Děkuji!
-
- Stříbrný uživatel
Terezka napsal:Na téma seníček se již hovořilo v následujících tématech:
Milá, krásná, chytrá princezničko.
Přečetl jsem si obě vlákna a mnohá další, ale ani v jednom jsem nenašel návod či popis vlastní výroby "seníčku". Pouze jakousi kouli a pak nápad na metličku. Jelikož mi ani jedno nepřijde jako adekvátní a dostačující "seníček" a jelikož ani ty co prodávají po zverimexech mne nenadchly, rozhodl jsem se pro vlastní výrobu. Stejně tak jako to bylo s klecí.
Věřil jsem, že je tu spousta lidí, co by zajímalo, jak si lze za co nejlevněji peníz podobný "seníček" udělat. Chtěl jsem jim pomoci nápadem, radou, případně postupem.Tak jako jsem to udělal se skříní, nebo houpačkou /myslím, že v tomhle tu nejsem jediný/.
Nicméně koukám, že už ti to "moderování" asi vlezlo na mozek a tak se tobě i ostatním omlouvám za tohle vlákno a příspěvek smažu.
Nicméně, kdo by nesdílel názor paní Moderátorky, má možnost se pak podívat na postup výroby "seníčku" na mé stránky. Počítám, že po víkendu by mohl být hotov.
Sepp
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
Seppe, terezce nešlo o to, že by nechtěla vědět, jak vyrábíš seníček, ale proto, že se toto forum stává nepřehledny. mělo by bejt vždy jen jedno téma a ne deset, myslim, že do fora seniček, kterých tu je pět, by mělo bejt všechno, aby tam nově příchozí vše o něm našel. Potom tu nebude takový chaoz, který tu je ted a nově příchozí nebudou zakládat další téma. :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
Ono by to chtělo, aby se Vašek jako "majitel" trochu uvolnil a začal se o web starat. Prostě by některé příspěvky přesunul a hotovo. Kupříkladu tento můj si vysloveně žádá o smazání :roll: . Alespoň tak jsem to viděl na jiných fórach. Demokracie je hezká věc, ale pořádek musí být. Švejk: "Disciplína, vy kluci pitomí, musí bejt, jinak byste lezli jako vopice po stromech, ale vojna z vás udělá lidi, vy blbouni pitomí. A není to pravda? Představte si park, řekněme na Karláku, a na každým stromě jeden voják bez disciplíny. Z toho jsem vždycky měl největší strach."
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
STYRO napsal:Ono by to chtělo, aby se Vašek jako "majitel" trochu uvolnil a začal se o web starat. Prostě by některé příspěvky přesunul a hotovo. Kupříkladu tento můj si vysloveně žádá o smazání :roll: . Alespoň tak jsem to viděl na jiných fórach. Demokracie je hezká věc, ale pořádek musí být. Švejk: "Disciplína, vy kluci pitomí, musí bejt, jinak byste lezli jako vopice po stromech, ale vojna z vás udělá lidi, vy blbouni pitomí. A není to pravda? Představte si park, řekněme na Karláku, a na každým stromě jeden voják bez disciplíny. Z toho jsem vždycky měl největší strach."
souhlasim, na německým foru o činčilách sem napsala do špatné sekce a nikdo se semnou nebavil a smazli to. podle mě by neuškodilo přesunout příspěvky do jednoho tématu a ostatek smaznout
-
- Bronzový uživatel
seppe muzes mi napsat adresu kde to najdu, hledala jsem na tvych strankach a bud jsem slepa, nebo to tam neni:-) diky
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
kovbojicek napsal:seppe muzes mi napsat adresu kde to najdu, hledala jsem na tvych strankach a bud jsem slepa, nebo to tam neni:-) diky
ještě to tam nemá. bude to tam mít až po vikendu :wink:
-
- Stříbrný uživatel
Martina Tejnilová napsal:Seppe, terezce nešlo o to, že by nechtěla vědět, jak vyrábíš seníček, ale proto, že se toto forum stává nepřehledny. mělo by bejt vždy jen jedno téma a ne deset, myslim, že do fora seniček, kterých tu je pět, by mělo bejt všechno, aby tam nově příchozí vše o něm našel. Potom tu nebude takový chaoz, který tu je ted a nově příchozí nebudou zakládat další téma. :wink:
Taky si nemyslím, že Terezce šlo o "seníček". Spíše je to její osobní averze vůči mě, stačí se podívat na její poslední příspěvky.
Každý tu zakládá vlákna, která se opakuji a opakuji. Spousta lidí tu odpovídá citacemi či jen vložením emotikona. Kolika lidem napsala, že duplikují vlákna? Že zbytečně natahují vlákna? Že reagují uplně mimo problém vlákna?
A proč jsem založil nové vlákno? To je jednoduché. Přečti si ty vlákna, po desátém příspěvku se tam "pláca" úplně o něčem jiném než o původním tématu. Mohl bych se zeptat, co udělala Moderátorka pro usměrnění diskuze, ale akorát bych tu musel číst výmluvy, případně nějaké osočování. Navíc nechápu, proč pokračovat ve vlákně, kde se diskutuje o kupovaných věcech, když chci něco vyrobit. Pro mne to je důvod založit nové vlákno.
Moc by mě zajímalo, jak by asi mělo podle ní vypadat forum. Vždyť každý tu založí nové vlákno, pokud něco vyrobí, udělá, koupí, nebo má nějaký dotaz, problém. Podle ní by tu asi muselo být tak maximálně pět vláken v každém tématu, každé vlákno pak bude mít 15-20 stránek, což je asi 300-400 příspěvků. Chtěl bych vidět, koho z nově příchozích by mělo chuť si těch 20 stránek číst? Navíc, když už by na třetí stránce četl úplně o něčem jiném než původně chtěl?
Jako ukázku bych doporučoval toto vlákno:
http://diskuze.cincila.com/viewtopic.php?t=4
Zkuste to číst poctivě a přitom si zkuste spočítat jak dlouho vám to trvalo a jaké z toho máte na konci informace.
Naposledy upravil(a) Sepp dne Čt Črv 07, 2007 12:36, celkem upraveno 2 x.
-
- Stříbrný uživatel
Martina Tejnilová napsal:kovbojicek napsal:seppe muzes mi napsat adresu kde to najdu, hledala jsem na tvych strankach a bud jsem slepa, nebo to tam neni:-) diky
ještě to tam nemá. bude to tam mít až po vikendu :wink:
jj, zatím to tam není. Bohužel přes týden nemám čas něco "kutit", takže zatím připravím nákresy a návod a o víkendu to vyrobím a snad do pondělka stihnu i udělat fotky.
Jinak to pak hledej v odkaze "Zajímavosti z chovu".
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Ústí nad Labem
- Kontaktovat uživatele:
Sepp napsal:Martina Tejnilová napsal:Seppe, terezce nešlo o to, že by nechtěla vědět, jak vyrábíš seníček, ale proto, že se toto forum stává nepřehledny. mělo by bejt vždy jen jedno téma a ne deset, myslim, že do fora seniček, kterých tu je pět, by mělo bejt všechno, aby tam nově příchozí vše o něm našel. Potom tu nebude takový chaoz, který tu je ted a nově příchozí nebudou zakládat další téma. :wink:
Taky si nemyslím, že Terezce šlo o "seníček". Spíše je to její osobní averze vůči mě, stačí se podívat na její poslední příspěvky.
Každý tu zakládá vlákna, která se opakuji a opakuji. Spousta lidí tu odpovídá citacemi či jen vložením emotikona. Kolika lidem napsala, že duplikují vlákna? Že zbytečně natahují vlákna? Že reagují uplně mimo problém vlákna?
A proč jsem založil nové vlákno? To je jednoduché. Přečti si ty vlákna, po desátém příspěvku se tam "pláca" úplně o něčem jiném než o původním tématu. Mohl bych se zeptat, co udělala Moderátorka pro usměrnění diskuze, ale akorát bych tu musel číst výmluvy, případně nějaké osočování. Navíc nechápu, proč pokračovat ve vlákně, kde se diskutuje o kupovaných věcech, když chci něco vyrobit. Pro mne to je důvod založit nové vlákno.
Moc by mě zajímalo, jak by asi mělo podle ní vypadat forum. Vždyť každý tu založí nové vlákno, pokud něco vyrobí, udělá, koupí, nebo má nějaký dotaz, problém. Podle ní by tu asi muselo být tak maximálně pět vláken v každém tématu, každé vlákno pak bude mít 15-20 stránek, což je asi 300-400 příspěvků. Chtěl bych vidět, koho z nově příchozích by mělo chuť si těch 20 stránek číst? Navíc, když už by na třetí stránce četl úplně o něčem jiném než původně chtěl?
Jako ukázku bych doporučoval toto vlákno:
http://diskuze.cincila.com/viewtopic.php?t=4
Zkuste to číst poctivě a přitom si zkuste spočítat jak dlouho vám to trvalo a jaké z toho máte na konci informace.
Neboj,já jsem taky dostala dopis o tom že zakládám nová vlákna.ale nevidím to zas černě.Stane se,každý občas udělá chybu.
S tou adresou jak si psal at si to přečteme:nemysli si že jsem to četla!tohle by přečetl blázen a ještě na to osnovu co tam je?Nikdy!
Ber to jako upomínku a nakonec sem napiš server kde najdeme návod!!!
(docela mně to zajímá.....)
Teri:neber to tak že tě schazuji ale oba máte podle mně pravdu v něčem :wink:
-
- Stříbrný uživatel
Návod a popis:
http://www.cheeky.estranky.cz/clanky/za ... hovu/senik
A pár fotek navíc:
http://www.cheeky.estranky.cz/fotoalbum ... zene/senik
"Uvědomte si prosím, že zhlédnutím tohoto odkazu napomáháte zvýšit navštěvnost stránek. Pokud tak nechcete učinit, prosím, neklikejte. Děkuji Sepp"
http://www.cheeky.estranky.cz/clanky/za ... hovu/senik
A pár fotek navíc:
http://www.cheeky.estranky.cz/fotoalbum ... zene/senik
"Uvědomte si prosím, že zhlédnutím tohoto odkazu napomáháte zvýšit navštěvnost stránek. Pokud tak nechcete učinit, prosím, neklikejte. Děkuji Sepp"
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hranice
- Kontaktovat uživatele:
moc pěkný
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Nádherný a funkční seníček. Já myslím,ž e téma na domácí výrobu seníčku tu ještě není a že sem rozhodně patří.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Boskovice
Seppe ten seníček je opravdu nádherný. Nechceš je vyrábět a rozesílat? :lol: :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Postřižín u Prahy
Jo jo moooc pěknej seníček. Asi se budeme inspirovat
-
- Stříbrný uživatel
Radecka napsal:Seppe ten seníček je opravdu nádherný. Nechceš je vyrábět a rozesílat? :lol: :lol:
Děkuji, ale nechci. Přeci jen už tu jeden činčilácký obchod funguje, tak nechci dělat konkurenci.
Ale můžeš si klidně ze stránek ten plánek vytisknout a když poprosíš otce, tak ti ho určitě rád vyrobí.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
Sepp napsal:Radecka napsal:Seppe ten seníček je opravdu nádherný. Nechceš je vyrábět a rozesílat? :lol: :lol:
Děkuji, ale nechci. Přeci jen už tu jeden činčilácký obchod funguje, tak nechci dělat konkurenci.
Tak to nabídni na prodej činčiláckému obchodu a budete spokojeni všichni :wink: .
-
- Nový uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
jezis to je vyborny...senicek INSPIRUJICI!!!... :P ..ja jsem jiz byla nevrla, ze ho nemuzu sehnat - nekde na me dokonce "civeli" co ze to chci (ve zverimexu!samozrejme)...diiiik
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Seníček
Je to super, až budu mít větší klec, tak si ho do ní vyrobím :wink: