Jaký white?
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Kladeruby
Re: Jaký white?
Tak tady jsou nafocené nožky a zkusila jsem i hlavu a ocas: https://plus.google.com/u/0/photos/1160 ... 4582259649
Na fotkách je špatně vidět ta šedá barva nedaří se mi to pořádně vyfotit. A za tu fotku vzhůru nohama jsem se teda musela princezně omluvit formou jablíčka :wink: takhle jsem ji chytla po druhé nerada ji takhle beru. Ještě, že je to moje zlatíčko tak hodné a nechá se bez problému chytit :D bývalou majitelku zkusím kontaktovat třeba se něco dovím :wink:
Na fotkách je špatně vidět ta šedá barva nedaří se mi to pořádně vyfotit. A za tu fotku vzhůru nohama jsem se teda musela princezně omluvit formou jablíčka :wink: takhle jsem ji chytla po druhé nerada ji takhle beru. Ještě, že je to moje zlatíčko tak hodné a nechá se bez problému chytit :D bývalou majitelku zkusím kontaktovat třeba se něco dovím :wink:
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
Hlásí mi to že nemám přístup. Můžeš je nahrát třeba k těm, co jsi posílala předtím?
Nádech se ti může zdát do šeda, ale má béžový gen, má červené oči a růžové uši. Zkus udělat foto aby nebylo tolik přesvícené, místy se mi zdá až do fialova.
Nádech se ti může zdát do šeda, ale má béžový gen, má červené oči a růžové uši. Zkus udělat foto aby nebylo tolik přesvícené, místy se mi zdá až do fialova.
-
- Bronzový uživatel
Už by to mělo fungovat :) zkusím ji teda ještě nějak nafotit a hodím to do alba
Podle popisu zde to bude asi opravdu white tan http://www.drnda-cin.wu.cz/galery/mutace.html :)
Podle popisu zde to bude asi opravdu white tan http://www.drnda-cin.wu.cz/galery/mutace.html :)
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Píše mi to error. Může, ale také to může být jen White beige mosaic, ti mohou být zbarvený jako White tani. Záleží na rodičích.
-
- Bronzový uživatel
Mě to ten počítač dělá schválně :evil: dala jsem to do alba co jsem posílala předtím https://plus.google.com/u/0/photos/1160 ... 7216910737
psala jsem paní jestli má kontakt na chovatelku tak uvidím jestli mi odepíše. Mě by na ni seděl ten white tan podle popisu. Tak nevím. Mě to taky zajímá i kvůli miminek jestli se nám narodí tak jaké barvičky můžu očekávat :)
psala jsem paní jestli má kontakt na chovatelku tak uvidím jestli mi odepíše. Mě by na ni seděl ten white tan podle popisu. Tak nevím. Mě to taky zajímá i kvůli miminek jestli se nám narodí tak jaké barvičky můžu očekávat :)
-
- Bronzový uživatel
Tak paní mi už odpověděla. Přesný kontakt na chovatelku nemá prý s ní mluvila jen po telefonu a jeden z rodičů byl černý,
druhý Wilson white a Princezna je prý wilsonka. Což mi moc nesedí protože má růžové uši. Takže? :shock:
druhý Wilson white a Princezna je prý wilsonka. Což mi moc nesedí protože má růžové uši. Takže? :shock:
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Já bych řekla že je TOV Pink white nebo TOV white tan. Černý rodič může být Black velvet nebo Ebony velvet. Myslím, že špatně určili mutaci u matky a tím i u téhle samičky. Opravu není Wilson white.
Jestli v sobě ebona má zjistíš až na miminkách když nevíš rodiče. Pokud se ti někdy narodí miminko, které nebude mít bílé bříško, je maminka TOV White tan (White beige ebony velvet).
Jestli v sobě ebona má zjistíš až na miminkách když nevíš rodiče. Pokud se ti někdy narodí miminko, které nebude mít bílé bříško, je maminka TOV White tan (White beige ebony velvet).
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Třemošná u Plzně
- Kontaktovat uživatele:
Takže, pokud nevíš rodiče, tak se můžeme jen dohadovat :-) poznáš to pak případně na miminkách, kdyby se Ti narodilo něco, co by se Ti s druhou variantou nenarodilo :-)
Ale hlavně, že je zdravá :-)
Ale hlavně, že je zdravá :-)
-
- Bronzový uživatel
Tak jo zatím děkuju :D pokud se mimča narodí tak zas příjdu otravovat :wink: :D jo a záleží i na otci? Ten je standart ale rodiče neznám je to zverimexák. Jsem fakt zvědavá :D
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Není zač :D určitě budou pěkná miminka. Když je sameček Standard, tak záleží jen na samičce jaké geny předá.
-
- Bronzový uživatel
Tak to jsem opravdu zvědavá :D a nemůžu se dočkat jestli mimča budou. Očekávám je možná (pokud to vyšlo a dobře jsem počítala :wink: ) tak kolem konce června tak se uvidí. A jestli nebudou tak nevadí hlavně že jsou ty potvůrky zdravé.
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Držím palce :D Tady si můžeš zjistit možné barevné mutace miminek http://www.silverfallchinchilla.com/gen ... lator.aspx
-
- Bronzový uživatel
S tou kalkulačkou si hraju celý den :lol: a vychází zajímavé výsledky tak jsem vážně zvědavá :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Havlíčkův brod
Krásná činčilka, ať jsou pěkné miminka =D>
-
- Bronzový uživatel
děkuji :) doufám že budou ty nejkrásnější :wink:
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Hlohovec,Slovenska Republika
Môžem sa opýtať na Váš názor? Mám samičku a doteraz som si myslela že je to white mosaic ale po nedávnom prezretí fotiek tu na stránke tak si myslim že by to mohla byť white silver pretože nemá žiadne viditeľné ohraničené fľaky ako som videla u white mosaic.
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den, máte pravdu, je to silver mosaic (neboli silver white) ale je to pouhé slovíčkaření:-) geneticky je to to samé. :-)
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím :)
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Hlohovec,Slovenska Republika
Ďakujem :)