Paterčátka:-))
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
moooc gratuluju...ale ještě bych s tim dokrmovanim počkala....nejrpve je všechny zvaž, aby si věděla jakou maji vahu a pokud do tří dnů nezačnou přibírat, tak začni s dokrmovanim ;-)
Znamý chovatel má taky pět miminek a všechny samice krásně uživila ;-) Přidej mamině vločky a trochu kočičiího mlíčka a vyčkej ;-)
Znamý chovatel má taky pět miminek a všechny samice krásně uživila ;-) Přidej mamině vločky a trochu kočičiího mlíčka a vyčkej ;-)
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Jižní Čechy
- Kontaktovat uživatele:
díky :D vážila jsem a váhy nejsou tak nejhorší první mělo 60g,další dvě 50g,čtvrtý 40g a to nejmensí něco málo ke 40g asi 38g nějak se mu váha nelíbila tak nebyl chvíli v klidu :lol: tak uvidíme,mamina zrovna sedí a všichni jsou pod ní,vypadá to,že zrovna krmí,tedy ale uličníci to jsou pěkný,hlavně zvědavci :D jen co otevřu voliéru už se hrnou ke mě,jsou hrozně čilý tak budu doufat,že to zvládnou a i maminka. :D Budu tady informovat :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava
- Kontaktovat uživatele:
tak to jsou na paterčata (vlastně šesterčata) naprosto úžasné váhy.. 60 g namají ani někteří jedináčci..
Mamča si musela máknout.. držíme palce ať všechno zvládne.. :!: :)
Mamča si musela máknout.. držíme palce ať všechno zvládne.. :!: :)
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
tyjo, to jsou vyborny vahy !!!! Už ted by si mamča zasloužila medaily ;-) Informuj jak rostou ;-)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Postřižín u Prahy
Kásný váhy. Supr. To musela samička vypadat jak kopací balon, ne???
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Určitě dám postupně vědět jak rostou :D no mamina ta opravdu vypadala jak balon,ten poslední týden už zůstávala jen dole,byla líná už i skákat nahoru.Musela jsem misku se žrádlem dát dolu a posunout i napaječku,jinak by se snad ani nešla najíst a napít,ale tedy nehne se od nich,pořád ji vydím dole a jak se stará:-)Večer zas zvážím a uvidíme :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj- Ostrava, F-M
- Kontaktovat uživatele:
Nemas nahodou nejakou fotecku maminy tehulky? Musela mit kolem 900g :D
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Je je tak fotečku nemám a kolik vážila ani nevím,protože když mám samičky těhulky,tak radši je ani neberu na ruku,mám strach aby jsem je nevzala špatně :lol: ale koule byla pěkná to jo :D
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj- Ostrava, F-M
- Kontaktovat uživatele:
Ja si ani nedovedu predstavitze se dokazala hybat..rikas ze az posledni tyden byla dole :lol: ...ale vahy jsou nadherne to se snazila krasne a za ten porod by potrebovala udelit nejaky rad :D
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To jo,kdyby nějaký řády byli tak by ho ode mě určitě dostala.No ted jen pro ni udělám to,že ji nechám dost dlouho odpočinout a samečka ji vrátím až někdy za delší dobu.Hned jsem ho od ní dala pryč,protože bych nerada o ni přišla kdyby znovu zabřezla :D Samečkovi se to tedy moc nelíbí,ale ona má ted co dělat a myslím,že si na něj ani nevzpomene. :wink:
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
ja bejt tebou bych ji ho nechala, aby ji pomohal, protože 5 mladat je fakt zahul...ona když nebude chtít mit mimina, tak je mit nebude ;-) ale samec ji hodně pomůže při starani a bude si moct jit i odpočinout a mezitim se bude starat tatinek ;-)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
Gratulace!!! A veliká. Tak to je obdivuhodné, jak to zvládla a ty váhy miminek jsou úžasné. Přejem mrňouskům hodně štěstí do života.
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Rajec, SR
ja sa tiez pridavam ku gratuláciám a drzim prckom prsteky nech to vsetci zvladnu
-
- Zlatý uživatel
Tak to by tam mohli bejt i nějaký white ebonci , když jsou po lightkoj , tak to gratulujuuu :P Taky chci !
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Veeelká gratulace Tobě, mamince a miminkům...a taťkovi taky...přeci jen na tom má nějaký poddíl :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Plzeň
- Kontaktovat uživatele:
Taky mooooooooc gratulujeme a přejeme rodičům a hlavně tedy mamince,aby tolik nezbedníků,zvládly v pohodě.My jich snad tolik mít nebudeme.
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak to nejmenší maličké nám zemřelo :cry: i přes veškerou snahu příroda byla mocnější :cry: Ale ostatní krásně přibírají,už lezou k mamině na jídlo a jsou v pohodě.Tak nám jak to vypadá zůstanou čtyři. :D
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Želetava, Bítovánky
- Kontaktovat uživatele:
to je mi líto :( a je super ze ostatní se drží :)
-
- Zlatý uživatel
To je skodaaa :( , Hlavne ze jsou ostatní zdraví :)
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Kostelec nad Labem
- Kontaktovat uživatele:
JŮŮŮ 6 :P já měla maximálně 3 :wink:
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Myslím,že ono je lepší mít tři,než pak to trápení z toho když některé zemře :cry: Já jsem z toho pak nějak bez nálady,neublížila bych žádnýmu zvířátku,mám problém oškubat i doma slepici :D No a když jsem se snažila o jeho zachránu,po dvou hodinách jsem dávala mlíčko bylo to stejně marné :cry: No jo,ale příroda je příroda a s tím nic nenaděláme,jsem aspon štastná,že ty ostatní se drží a věřím,že už to bude tak i nadále,protože opravdu krásně rostou všechny a přibývají a mamina ta se stará jak může :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Zlín
- Kontaktovat uživatele:
To je mi líto. :cry:. Aspoň že ty čtyři jsou v pohodě. I tak ale je to výkon, že z šesti miminek je takový počet zdráv. :)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: OSTRAVA
- Kontaktovat uživatele:
odpověd
přesně jak píšeš, příroda si to zařídí sama, bohužel, ale maminka je fakt dobrá a neboj, ostatní budou v pořádku, držím palečky :P