Pisek
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Povazska Bystrica
- Kontaktovat uživatele:
prosim vas akym sitkom sa preosieva piesok ake sitko pouzivate
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Pečky
- Kontaktovat uživatele:
Já používám klasické na mouku jde to sním perfektně. :)
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
také používám klasické síto do kuchyně - cedník :-) Dá se koupit i v takových krámech, jako je ,,vše za 39 ":-) Ja sem vzala mamce z kuchyně...měla tam dvě a tak sem jedno znárodnila :-) Veselá nebyla, ale co mohla dělat, vrátit ho už nechtěla :lol: :lol: :lol:

-
- Stříbrný uživatel
Martina Tejnilová napsal:také používám klasické síto do kuchyně - cedník :-) Dá se koupit i v takových krámech, jako je ,,vše za 39 ":-) Ja sem vzala mamce z kuchyně...měla tam dvě a tak sem jedno znárodnila :-) Veselá nebyla, ale co mohla dělat, vrátit ho už nechtěla :lol: :lol: :lol:
Přesně! To je nejlepší metoda! Určo už ho nebude chtít zpátky a když jo, tak jí na vlastní oči představíme tu bobečkiádu co tam zůstane! :lol: :lol: :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 13
- Kontaktovat uživatele:
taky používáme cedník :wink: a písek je v mžiku jako nový
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava, SR
- Kontaktovat uživatele:
obycajne sitko :D
-
- Nový uživatel
- Místo/Bydliště: Liberec
- Kontaktovat uživatele:
KAKTUS1010 napsal:prosim vas akym sitkom sa preosieva piesok ake sitko pouzivate
A nebo v OBI prodávají umělohmotné za pár korun.To je taky dobré.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Plzeň
- Kontaktovat uživatele:
Mám stejný problém jako ty,takže udu sledovat odpovědi s tebou.Snad se to ty naše miminka naučí.Držíme palečky a tlapičkyhani napsal:Nechtela jsem zakladat zbytecne novy tema tak to pisu sem.Pred sesti dny jsme si privezli dvoumesicni cincilku a doted se nam odmita koupat.Schvalne jsem se pani ptala, jestli uz to mala umi a ona ze prej ze davno.U nas ale ani rana.Kozisek uz zacina mit dost desnej, od nas i od bony jak ji porad obira celej umastenej.Mame ji s tim nejak pomoct nebo nezbyva nez cekat az si to rozmysli?Uz si to moc nepamatuju, ale s bony, myslim, zadnej problem nebyl.
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
Jaký písek je lepší, hrubý nebo jemný? WM písek jsem nikde prodávat neviděla a Vitakraft je dost drahý. Poraďte, jaká značka je ještě kvalitní.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Plzeň
- Kontaktovat uživatele:
Každej činče vyhovuje jinej,my máme smíchanej Vitakraft s Vitapolem :wink: :wink: To jest hrubej s jemným.Kluci jsou na výsost spokojený
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
parisse napsal:Mám stejný problém jako ty,takže udu sledovat odpovědi s tebou.Snad se to ty naše miminka naučí.Držíme palečky a tlapičkyhani napsal:Nechtela jsem zakladat zbytecne novy tema tak to pisu sem.Pred sesti dny jsme si privezli dvoumesicni cincilku a doted se nam odmita koupat.Schvalne jsem se pani ptala, jestli uz to mala umi a ona ze prej ze davno.U nas ale ani rana.Kozisek uz zacina mit dost desnej, od nas i od bony jak ji porad obira celej umastenej.Mame ji s tim nejak pomoct nebo nezbyva nez cekat az si to rozmysli?Uz si to moc nepamatuju, ale s bony, myslim, zadnej problem nebyl.
Zkus třeba jinou nádobu s pískem. Miminka mají rády menší prostor, tak ho zkus dát do láhve od okurek :wink: .
-
- Nový uživatel
- Místo/Bydliště: Třebíč
tady u nás mají asi 4 druhy písku, Granum, Apetit, Osevu Agro a pak ještě jeden na T ale nepamatuju si název...Osevu Agro rozhodně nedoporučuju!! koupila sem ho činče dneska a chudák z toho má kožíšek takovej škaredej a moc se z toho práší, dokonce i nějak prskal jak z něj vylezl a nechce už do něj chodit!! nejlepší je Apetit, je jemňoučký a krásně voní :D bohužel ho u nás nikde nemají a že nejsme zrovna malé město, ale pro činču jen to nejlepší :)
-
- Zlatý uživatel
Vyzkoušej Vitakraft Sandy, je sice drahej ale výsledek poznáš hned :wink: .
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Třebíč
- Kontaktovat uživatele:
jojo, ten už jsem doma měla, ale tady ho mají za příšernou cenu, tak musí ještě vydržet s tím co má a zítra půjdu pro Apetit:)
-
- Nový uživatel
- Místo/Bydliště: Odry
Chtěla bych se poptat- moji činčiláci měli nejdřív, když jsem si je přivezla domů, asi týden obyčejný písek. Ne pro činčilky, ale prostě ten normální. Pak hned dostali ten správný pro činčily, ale i když jsme jich vyzkoušeli hodně ( jemné-třeba apetit, i hrubé- vitakraft a co já vím co ještě ), tak se v tom opice jedny moc koupat nechtěly. Jeden už se dokonce začal válet v hoblinách. Tak jsem jim zas nasypala toho obyčejného a hned jak to viděli, koupali se ostošest.
Jen nevím, jestli to činčám neubližuje. Mám ho třeba smíchat s tím vitakraftem?
Jen nevím, jestli to činčám neubližuje. Mám ho třeba smíchat s tím vitakraftem?
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Povazska Bystrica
- Kontaktovat uživatele:
alee ved to nemozu :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: [-X [-X [-X [-X [-X v ziadnom pripade
-
- Nový uživatel
no já si to myslela! jenže co mám dělat? asi jim teda nechám ten vitakraft, je trošku hrubší, tak moc se nepráší. I když ho nemají rádi. budou si muset zvyknout chuligáni. a málem mě už přesvědčili. ale já to tak nenechám! nějak jim to vymluvím:) třeba si dají říct :wink:
-
- Nový uživatel
tak neznáš nějaký úplně nejhrubší písek? oni z těch všech pčikali a moc se jim to teda nelíbilo. nejdřív jakože do něj skočili a tak se na mě podívali, jestli jsem normální-dávat jim takové prašany, pak se jednou vyválely a konec. ale já je naučím, něco musím vymyslet. hned jsem ho vyměnila a teď je nějak nalákat 8)
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
jestli jim ten obyčejnej vyhovuje, tak jim ho dávej.V pískárně seženeš 50g za 70kč - kup třeba i bilej a ne ten červenej na stavbu. Moji by se v něm nekoupali, dávám witte mollen ;-)
Naposledy upravil(a) martej dne So Ún 23, 2008 11:10, celkem upraveno 1 x.
-
- Nový uživatel
Udělám jim prostě směsku písku ze stavebnin a písku pro činče. Třeba je to obalamutí :mrgreen: něco prostě budem muset vymyslet, myšky jsou chytré, nedají se snadno přesvědčit.
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tea napsal:Udělám jim prostě směsku písku ze stavebnin a písku pro činče. Třeba je to obalamutí :mrgreen: něco prostě budem muset vymyslet, myšky jsou chytré, nedají se snadno přesvědčit.
ja bych to neřešila, pokud ti nejde o výstavní vzhled kožíšku. V přírodě za nima taky nikdo nelítá s witakraftem a witte mollenem :lol:
-
- Nový uživatel
už jsem to vyřešila. Byla jsem na pile, tam mi dali ten světlý písek do kyblíků (zadarmo :lol: ) a už se v tom hušáci koupou. Jinak kožíšek mají pěkný aji tak. Sice jsem ještě žádnou výstavní činču neviděla, tak to nemůžu porovnat, ale ten jejich se mi zdá pěkný.
-
- Zlatý uživatel
Já bych jinej písek než pro činčily nedával (podle mně je nejlepší Sandy a WM). Je tu možnost i drobných poranění, pokud budou v písku ostré kousky. Je to stejné jako se směskama - o některých věcech prostě nemůžeme nechat rozhodovat činčily [-X .
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Želetava, Bítovánky
- Kontaktovat uživatele:
äpodle mě mužou s toho něco chytit nedávala bych jim to oni když nebudou mit jinej tak se ti v nem koupat zacnou
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
pokud se písek přesyje, tak ne. U nás v zoo je činčilám dávaj normálně