Kukuřičná podestýlka Sonnenland
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Nový Jičín
Kukuřičná podestýlka Sonnenland
:( Vysypala jsem pytlík této podestýlky a našla jsem v tí zhruba 8 kousků plastu (průhledný asi tak 1-2 cm velký) a ještě kovovou matku :| k tomu ještě nějaké kousíčky papíru (jakoby obal od Krowek).. no prostě hrůza.. a to jsem zezačátku této značce tak věřila :? Už to nikdy nekoupím..
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Semily-Jičín
- Kontaktovat uživatele:
já ho kupuju taky a zatím jsem nikdy problémy neměl,asi smůla na balení.Ted asi záleží na tobě jestli koupíš nebo ne :wink: :wink: já když to sypu do klece,tak rukou po tom projedu a taky se dívám jestli tam nic není :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
zkus jí jít vrátit, alespoň když to vrátí dodavateli, tak to budou víc kontrolovat ;-)
-
- Bronzový uživatel
OkoTygra napsal:já ho kupuju taky a zatím jsem nikdy problémy neměl,asi smůla na balení.Ted asi záleží na tobě jestli koupíš nebo ne :wink: :wink: já když to sypu do klece,tak rukou po tom projedu a taky se dívám jestli tam nic není :wink:
No já to právě taky kontroluju.. no možná to bylo nějaké špatné balení, ale nechci domyslet, co by se stalo, kdyby to někdo nezkoumal :roll:
-
- Bronzový uživatel
Biffi napsal:zkus jí jít vrátit, alespoň když to vrátí dodavateli, tak to budou víc kontrolovat ;-)
už jsem to spotřebovala.. když jsem to brala z vrchu, tak to bylo čisté.. až když byl pytlík u konce, tak se mi vysypalo toto :? a navíc jsem to kupovala v Hornbachu a tam by mi byli schopni říct, že jsem si to tam nasypala sama :roll: