přechod z mlsek na granule

Zde se můžete ptát a radit o tom, co činčila smí či nesmí jíst.

Fórum je deaktivované. Toto je pouze archív. Dotazy pokládejte zde.

pajac
Nový uživatel
Místo/Bydliště: MYSLIVECKÁ 590 V.p.PRADĚDEM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod pajac » Út Srp 18, 2009 11:53

kanya212 napsal:ked ma 305 je to teda ok? Diky moc ;) lebo ta moja mrska nechce granule iba nejake mlsky...

přinuť ji jíst granule,protože pamlsky ji škodí na játra a střeva mužeš ji odrovnat!!!!!pokud ji je budeš dávat tak ji nedavej pamlsek dokud nevyjí granule.Pamlsky ji dej jen jednou za de,Já třeba dávám každy den kousek jablíčka,suchý chleba,křížalu,rozinku,znova tě varuji před těmi pamlsky,v granulích má vše co potřebuje,je logické že ji chutnaj pamlsky ,ale ona neví že ji škodí,ty ano .
ahoj Pavel

Disable adblock

kanya212
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Místo/Bydliště: Puchov

Příspěvekod kanya212 » Út Srp 18, 2009 12:58

sak ja sa ju snazim tak s prepacenim okakat, ze granulku potriem trochu jablkom alebo o materinu dusku a wtedy ich papa.
Znowu. Wiem ze im to skodi, wiem ze moze zomriet, wiem ze musi jest granule, ale musim zohnat dake ine. Aspon ze seno co mam od lucky jej welmi chuti, takze dakujem ;)

Ivy
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ivy » Út Srp 18, 2009 13:18

Často se říká, že se musí ze směsky na granule přecházet pomalu, ale mě se spíše osvědčila šoková terapie - dát jen granule. Až dostane hlad, tak sní to, co má. Až pak bych řešila, která značka granulí víc chutná.

Dokud bude mít v misce cokoliv jiného, tak raději vyjí to a granulí se nedotkne. Sice na mě koukala chvíli jako bych ji chtěla otrávit, ale teď je jí takřka bez odmlouvání.

Jelikož byla dlouho zvyklá na směsku (sice 1:1 s granulemi, ale přece), dostává víc zdravých pamlsků (křížalku, rozinku, sušenou pampelišku, občas takovou tu "sušenku" ve tvaru malé kytičky, když je velmi hodná) a je spokojená ;)

kanya212
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Místo/Bydliště: Puchov

Příspěvekod kanya212 » Út Srp 18, 2009 13:24

ked ja jej nasypem papanie, tak zlozenie je asi taketo:
kavova lyzicka slecnice, asi dwe male sipky, dwa hrachy,asi tri hrozienka,asi 5 kukuric, a dwe poliewkowe lyzice granul. Z toho kukuricu nechce wobec. Mrska ;) Skusim tu ,,sokowu terapiu" a budem jej dawat iba granuke. Ked bude hladna, da si. A ak nie, ma seno ;)

Disable adblock

pajac
Nový uživatel
Místo/Bydliště: MYSLIVECKÁ 590 V.p.PRADĚDEM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod pajac » Út Srp 18, 2009 14:15

kanya212 napsal:ked ja jej nasypem papanie, tak zlozenie je asi taketo:
kavova lyzicka slecnice, asi dwe male sipky, dwa hrachy,asi tri hrozienka,asi 5 kukuric, a dwe poliewkowe lyzice granul. Z toho kukuricu nechce wobec. Mrska ;) Skusim tu ,,sokowu terapiu" a budem jej dawat iba granuke. Ked bude hladna, da si. A ak nie, ma seno ;)

souhlasím,až bude mít hlad tak ta mrška sežere co má.
Jen tak mimochodem MÁ DVOLETÁ SAMIČKA VAŽÍ 435 g a to bez ocásku,
má asi jen dva cm ocásku při narození ji ho ukosl sameček.
PAVEL

helenka35
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: BÍLINA

Příspěvekod helenka35 » Stř Srp 19, 2009 16:28

mám podobnou váhu u svého skoro 2 letého Georga váží 435g ale já ho mám jako mazlíčka tak mi jeho nižší váha nevadí,prý je drobnější po jeho mamině

cz_mara
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel

Příspěvekod cz_mara » Pá Srp 21, 2009 10:16

a co treba kopřiva, šípek, ovesné vločky, hěřmánek... to jsou docela zdravé věci ne, který by jim nemusely škodit na játra a vůbec na zažívání.

Disable adblock

Vrátit se na “Strava”