a tady ten obrázek:
Je tato klec vhodná?
Je tato klec vhodná?
Chci si pořídit činčilu a mohl bych mít klec za 900 kč (viz. foto) myslíte že je to dobrá cena? já teda myslím že určitě,ale je mi 15, naši mi řekli že pokud chci činčilu ať si seženu peníze sám a momentálně moc financí nemám....myslíte že bych sehnal klec levněji? (i menší,ale dostačující) činčilku hodlám hodně pouštět a časem( za chvíli jsou vánoce) bych koupil klec větší a lepší....tak nevím jestli mám někde sehnat penízee a koupit tuhle,nebo bych sehnal dočasně nějakou levnější,poradťe ....
a tady ten obrázek:

a tady ten obrázek:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Plzeň
- Kontaktovat uživatele:
Pokud jsou ty rozměry v milimetrech,myslím že pro jednu činču by měla bejt v pohodě.Uvidíš co ti odpoví ostatní
jj já si myslím že velikostí by byla v pohodě,jen mi jde o to,jestli bych sehnal nějakou levnější, s tím že do 3 měsíců bych ji vyměnil za větší a činčilu bych hodně pouštěl..
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Krnov
- Kontaktovat uživatele:
No já sem takovou klec-ještě o něco větší koupila v Krnově ve zverimexu za 690Kč:)
jůůů tak to by bylo super,asi se zítra zajdu podívat do našeho zverimexu,původně jsem si říkal že tam nic nebudou asi mít ale zajdu tam kouknout...takováhle klec za 700 a bez nutnosti platit dopravu by byla super
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Pečky
- Kontaktovat uživatele:
Klec je pro jednu dobrá když ji budeš pouštět.Levnější jsou občas na Aukru ale použité a menší. :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Já bych koupila tuhle a už bych asi jinou nekupovala.Pro jednu činču je ti úplně v pohodě.Anebo si ji přej jako předčasný vánoční dárek :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Liberec
nikolka135 napsal:No já sem takovou klec-ještě o něco větší koupila v Krnově ve zverimexu za 690Kč:)
nebyla ve výprodeji?
jináč ta cena je fajn, na ty rozměry a materiál rozhodně.)
no to je složitý,protože naši ještě nejsou na 100% rozhodnutý že mi činču dovolej,ale pokud bych koupil klec,tak už nebudou proti a když už budu mít klec nezakážou mi to....to je taková finta,už to mám vyzkoušený z minula :lol: :lol: ale tak třeba je ještě překecám..
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
- Kontaktovat uživatele:
necros napsal:no to je složitý,protože naši ještě nejsou na 100% rozhodnutý že mi činču dovolej,ale pokud bych koupil klec,tak už nebudou proti a když už budu mít klec nezakážou mi to....to je taková finta,už to mám vyzkoušený z minula :lol: :lol: ale tak třeba je ještě překecám..
To budu muset vyzkoušet :lol:.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava, SR
- Kontaktovat uživatele:
necros napsal:no to je složitý,protože naši ještě nejsou na 100% rozhodnutý že mi činču dovolej,ale pokud bych koupil klec,tak už nebudou proti a když už budu mít klec nezakážou mi to....to je taková finta,už to mám vyzkoušený z minula :lol: :lol: ale tak třeba je ještě překecám..
noo len bacha na to....nemusi to byt take jednoduche....
ja som to mala komplikovanejsie....
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
klec rozměrově stačí... ale já osobně bych činču nechtěla mít v kleci, protože je z toho moc nepořádku (piliny, bobky)... Možná jestli máš možnost rozhlídnout se po netu, tak občas někdo prodává celkem vychytaný klece, ze kterých není tak moc bordelu
M.
PS: ale to je rada od lenošné holky, která má činče radši v akvárku kombinované s klecí s protibobkovýma úpravama
M.
PS: ale to je rada od lenošné holky, která má činče radši v akvárku kombinované s klecí s protibobkovýma úpravama
-
- Bronzový uživatel
Přesně tuhle klec mám pro jednoho činčiláka a je tam moc spokojený. Trošku jsem na radu PETE.CZ upravila spodek klece a je to teď super (galerie Alena). Samozřejmě běhá i venku. Jinak tuhle klec jsme už hodnotili v diskuzi http://diskuze.cincila.com/viewtopic.php?t=4142. cena je super, já ji kupovala asi za 1200.
ta klec je super za tu cenu,ale doprava z Prahy přes celou republiku na Moravu by asi něco stála :D ,takže se dnes jdu kouknout do zverimexu a poptat se,co tam mají:)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: SK
Ja som mala presne taku istu klietku,kupila som ju vsak v Poprade/,to je mesto v SR,na severe/a stala ma 1800,SK avsak bola po zlave,na zaciatku stala asi okolo 2000 SK.Mojmu Livuskovi vyhovovala hlavne vzdy sedel hore a dival sa kto co robi.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Žatec (Ústecký kraj)
- Kontaktovat uživatele:
touhle klecí jsem začínala... stála mě tenkrát 2000 :shock: :evil:
teď mi z ní zbylo jen umělohmotné dno, které mám pod jednou z našich klecí..
teď mi z ní zbylo jen umělohmotné dno, které mám pod jednou z našich klecí..
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Košice
- Kontaktovat uživatele:
Ja mám presne túto klietku a stála ma 2000Sk a to som bola ešte šťastná že ju mám. Dávaj si ale pozor, ak by si si kúpil mláďatko činčilky, lebo sa prepchá cez mreže, my sme hneď prvý deň, čo sme si činči doviezli, nám vyskočil cez mreže a museli sme dávať pletivo. Má ju dodnes a celkom je v pohode, ale už by som chcela väčšiu:)
Ozaj a ďalšia vec - asi po roku sa mu podarilo vyhrýzť do toho plastového dna dieru, ušiel a v noci mi skákal po hlave :lol: Takže dnes tam už má dno drevené, ktoré sme s otcom vyrábali.
Ozaj a ďalšia vec - asi po roku sa mu podarilo vyhrýzť do toho plastového dna dieru, ušiel a v noci mi skákal po hlave :lol: Takže dnes tam už má dno drevené, ktoré sme s otcom vyrábali.
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ted je tato klec v krnové za 660kč!:) Docela dobrá cena kdybych je měla kam dát tak mám doma už nejmén 2:D
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Klec
Tak přesně tahle klec byla moje první, stála mě 2000kč a když sme měli mláďata vyskakovala skrz mříže, dost mě to štvalo, tak sem ju celou obmotala pletivem a strachovala se, že se činči o to pletivo nějak zraní, ale po tak dvou letech sem si konečně koupila klec větší a tu starou teď prodávám... Problém je, že ji nikdo nechce koupit... :roll: jestli by měl někdo zájem, prodávám ji za 899kč , ale jsou hodně okousané poličky a aji dno :roll:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
- Kontaktovat uživatele:
nikolka135 napsal:No já sem takovou klec-ještě o něco větší koupila v Krnově ve zverimexu za 690Kč:)
Nikolko má tak klec prosím stejné rozměry? 101x58x80 cm?
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No ta moje má 57-v 61 š a 41hloubka a tamta je něco většé poptám se zítra jdu do zveriimexu:)
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jo a ještě Lwici,jak jsem byli spolu u Jany,jak má tu velkou klec tak tu tady ted maj za 1270 :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nemáš obrázek :?:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
http://www.happyanimals.cz/preview?img=3263789
(80×50×80 cm)
Ale není to přímo ona jinou jsem nenašla Je ještěo něco větší na všku tuším něco přes metr ale víc nevím jak to je s rozměrama
(80×50×80 cm)
Ale není to přímo ona jinou jsem nenašla Je ještěo něco větší na všku tuším něco přes metr ale víc nevím jak to je s rozměrama
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ta vypadá moc dobře :P