Naša prvá a tak začíname
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: SKALICA- Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
Naša prvá a tak začíname
Zdravím vás tu zo Záhoria.
Včera som to tu dosť dlho študoval a zaregistroval.
No poporiadku začnem. Začalo to minulý rok keď syn (13r.)chcel činčilu a žena mu povedala že ak nebude mať 3 na vysvedčenie tak mu kúpi.Nevyšlo mu to ani na polročné ani koncoročné,ale tento rok si dal záležať a tá činčila ho stále držala.Tak som sa dal zháňať.
Zohnal som aj s klietkou a malou výbavou.Syn už vopred naštudoval čo a ako.Priznám sa veľmi sa mi do toho nechcelo,ale ako som začal hľadať po inzerátoch tak sa mi aj zapáčili.Tak máme samčeka a má necelé 2roky a máme ho 2týždeň.
Dnes som sa rozhodol,že ho prvý krát pustíme von z klietky.A tak som neváhal a musel som niečo nafoťiť pre nás aj pre vás.Chvíľku mu trvalo než vyliezol z kútov a obehal celú izbu.
http://tvkubko.rajce.idnes.cz/Nas_novy_clen_rodiny/
Včera som to tu dosť dlho študoval a zaregistroval.
No poporiadku začnem. Začalo to minulý rok keď syn (13r.)chcel činčilu a žena mu povedala že ak nebude mať 3 na vysvedčenie tak mu kúpi.Nevyšlo mu to ani na polročné ani koncoročné,ale tento rok si dal záležať a tá činčila ho stále držala.Tak som sa dal zháňať.
Zohnal som aj s klietkou a malou výbavou.Syn už vopred naštudoval čo a ako.Priznám sa veľmi sa mi do toho nechcelo,ale ako som začal hľadať po inzerátoch tak sa mi aj zapáčili.Tak máme samčeka a má necelé 2roky a máme ho 2týždeň.
Dnes som sa rozhodol,že ho prvý krát pustíme von z klietky.A tak som neváhal a musel som niečo nafoťiť pre nás aj pre vás.Chvíľku mu trvalo než vyliezol z kútov a obehal celú izbu.
http://tvkubko.rajce.idnes.cz/Nas_novy_clen_rodiny/
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha- Barrandov
Hmm, jen taková malá poznámka- činčila by měla mít opravdu mnohem větší klec :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hostinné,VČ kraj
Krásnej klučík.Ale taky se přimlouvám za větší klec.Tahle na přechodnou dobu stačí,při každodenním výběhu.Činčilka potřebuje skákat,tudíž musí mít poličky.A do téhle se poličky nevejdou.Tak v rámci dobrého a spokojeného života vaší myšky,pořiďte klec co možná největší.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Frýdek-Místek
- Kontaktovat uživatele:
Je to fešák a zvědavec, tak ať vám dělá radost :wink:
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
Krásnej :D ale ta klec je opravdu malá a nemá poličky což je nutnost
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Hlohovec,Slovenska Republika
je moc pekný :D
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava!!!
Krásnej činčilák :)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava
- Kontaktovat uživatele:
Moc pěkná činča. :)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
Vítej mezi námi :D (činčiláři)!
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: SKALICA- Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
Ďakujem vám a ako som tu pozeral tak mi to bolo hňeť jasné že je to malá klietka.Budem sa obzerať po väčšej jasné.
No a dnes ho decká zasa pustili pobehať po izbe ale dnes som ho chytil do ruky a tak konečne sme sa takto zblížili :D
No a dnes ho decká zasa pustili pobehať po izbe ale dnes som ho chytil do ruky a tak konečne sme sa takto zblížili :D
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Volanice
Přeju hodně společných a jen těch dobrých zážitků :-)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava, SR
- Kontaktovat uživatele:
Cincilacik je zlaty :wink:
Ak by ste chceli mam dve kamaratky cincilarky, ktore maju na predaj vacsie klietky. Ak mate zaujem kludne mi napiste na nizsie uvedeny mail.
Ak by ste chceli mam dve kamaratky cincilarky, ktore maju na predaj vacsie klietky. Ak mate zaujem kludne mi napiste na nizsie uvedeny mail.