Klec, doplňky, hračky
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Já vytvořila s přítelem dlouhý velký most z ruliček toaletního papíru.... Přes celou délku klece, fakt jsem si s tím vyhrála, jsou tam drátěný výztuže aby se netřepal. Most nemá úspěch, včera jsem na něm poprvé viděla Matyldu... Vyšla asi do půlky a zastavila se... Pak se vrátila... Připadala mi spokojená... Pak se mostem začala valit voda... Z mého výtvoru se stal krásný vysutý záchod
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Liberec
- Kontaktovat uživatele:
No my se na houpačku a most taky chystáme sem zvědavá až jim to tam dáme jak to dopadne :D :D :D :D
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Dobřany
- Kontaktovat uživatele:
My máme takovou závěsnou houpačku pro fretky,a činčám se moc líbí. :)
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Třinec
- Kontaktovat uživatele:
Taky mají naše holky houpačku pro fretky, která současně slouží jako záchranná síť, kdyby náhodou holky při svých hrátkách škobrtly.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Špindlerův Mlýn, Bedřichov 36, 543 51
hračky
já jsem natrefila minulý týden na takové spojení dřívek Living word nebo tak nějak, large - různě se to dá prohnout, slouží to jako můstek, tunýlek a okusovačka. Pořídím ještě jeden a bude legrace :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Dobřany
- Kontaktovat uživatele:
Myslíš tohle?:)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hodonín
- Kontaktovat uživatele:
ja sem ho koupila a oni po tom mostku hopsaji jak prdli a vzdycky ho za deset minut splacnou na placku :lol: :lol: :lol:
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Tak přesně z tohohle mají moji hošíci domeček :). Sice do domku vůbec nelezou, ale rádi na tom sedí. Slyšela jsem, že to mají lidi i jako prolejzačku, proč ne :) je to pěkné a nedrahé.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Špindlerův Mlýn, Bedřichov 36, 543 51
zábava
no tak já mám jenom jednoho, má to opřené mezi špalůkama a tak to nedemoluje. Překvapila mi u toho docela dobrá cena a hlavně, že se baví :P a myslím si, že je to i bezpečné a to je hlavní.
-
- Bronzový uživatel
Nevíte někdo o nějakým odkazu, kde by ta prolejzačka byla? Hledám a hledám podle toho názvu, který jste tu napsali a nic... :? Chtěla bych se na to mrknout. Treba by se to klukům taky líbilo... :)
-
- Bronzový uživatel
-
- Bronzový uživatel
Jéé, děkuju. Vypadá to dobře a ani to neni drahé, asi zaskočím do obchodu se po tom poohlédnout.... :D
-
- Bronzový uživatel
Tak už mám prolejzačku objednanou. Jsem zvědavá co tomu budou kluci říkat... :D
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
http://vltava2000.cz/ferplast/goodsdeta ... odsID=3089
já to koupila tady, teda v jejich kamenném obchodě.
já to koupila tady, teda v jejich kamenném obchodě.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Liberec
- Kontaktovat uživatele:
No my přemýšlíme že až opadne sníh ( :lol: :lol: :lol: ) tak bysme někde okudlali jabloně a udělali takle most...jo včera sme udělali most z ruliček, sice je okousali ae přišli na to jak strhnout jednu stranu takže sme se ráno probudili a viselo to jen na jedný straně :D
-
- Nový uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
miki.i napsal:tak to já tu houpačku taky musím vyzkoušet :) myslíš, že bych tě mohla poprosit Majdo, že bys mi poslala foto té tvojí, že bych se nechala inspirovat. Moc moc prosím :oops:
Je to naprosto jednoduchý - obdélník fleecu s všitýma tkaničkama v rozích, aby se to dalo zavěsit pod střechu klece, kde má činča tmu a klid. Rozměr je tak akorát, aby se ta houpačka trochu prověsila a dalo se do ní skočit, ale zase ne moc, aby to bylo tak akorát na jednu čílu. :wink:
-
- Nový uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
Hakina napsal:No my přemýšlíme že až opadne sníh ( :lol: :lol: :lol: ) tak bysme někde okudlali jabloně a udělali takle most...jo včera sme udělali most z ruliček, sice je okousali ae přišli na to jak strhnout jednu stranu takže sme se ráno probudili a viselo to jen na jedný straně :D
U nás by ani most z větví nevydržel, máme doma snad bobry, nebo co :roll: :D
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Sokolov
Tak můj Pufínek tedy ořech ihned rozlousknul, ale stačila jsem mu ho vzít :-D teď uvažuji o koupi normální dřevněné kuličky :-)