Línání
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Žatec (Ústecký kraj)
- Kontaktovat uživatele:
činčile se kožich češe proti srsti.... myslím, že jsem to tu někde četla....
Abych pravdu řekla, mám pocit, že mně se přelínávají jen bílé činčily - a nebo je to tím, že jejich chlupy jsou výraznější, než u těch ostatních :?: :roll: :lol:
Abych pravdu řekla, mám pocit, že mně se přelínávají jen bílé činčily - a nebo je to tím, že jejich chlupy jsou výraznější, než u těch ostatních :?: :roll: :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Oslo NORSKO!!!!!!!!
- Kontaktovat uživatele:
camilla napsal:činčile se kožich češe proti srsti.... myslím, že jsem to tu někde četla....
Ano :!:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
Terezka napsal:Používám na vyčesávání zibní kartáček, bohatě to stačí. Posbírá chluby, co vypadnou a v pohodě. Jen to působí statickou elektřinu v kožíšku.
Tak ji musíš uzemnit. Na to je nejlepší sušená pampeliška.
Koupila jsem si takovejten kartáč na česání miminek :wink: a myslím, že to bude dobrý. Děkuju všem za rady, zachránili jste mi činčilku!!!!!
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Vysočina
- Kontaktovat uživatele:
Ála napsal:Koupila jsem si takovejten kartáč na česání miminek :wink: a myslím, že to bude dobrý. Děkuju všem za rady, zachránili jste mi činčilku!!!!!
No ještě že tak, protože dát ji pryč jenom proto, že líná...to je jak zbavit se člověka, jen proto, že mu padají vlasy :? :!:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hranice
- Kontaktovat uživatele:
Ála napsal:Koupila jsem si takovejten kartáč na česání miminek :wink: a myslím, že to bude dobrý. Děkuju všem za rady, zachránili jste mi činčilku!!!!!
no vidíš určitě to bude dobré :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Monika napsal: No ještě že tak, protože dát ji pryč jenom proto, že líná...to je jak zbavit se člověka, jen proto, že mu padají vlasy :? :!:
Tak, tak... musím souhlasit.
Jo, to máte pravdu. Unáhlila jsem se. Přítel mi taky řekl, že jestli dám Matýska pryč, tak se mnou nebude mluvit... :D
Češeme se každý den a vypadá to dobře, jen Matýsek se občas trochu vzteká, ale on si snad zvykne. Když ho češu za ušima, tak najednou strašně drží a když chci na bříšku, tak mi ten hřeben pořád okusuje. :D
Češeme se každý den a vypadá to dobře, jen Matýsek se občas trochu vzteká, ale on si snad zvykne. Když ho češu za ušima, tak najednou strašně drží a když chci na bříšku, tak mi ten hřeben pořád okusuje. :D
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Olomouc
- Kontaktovat uživatele:
Ála napsal:Jo, to máte pravdu. Unáhlila jsem se. Přítel mi taky řekl, že jestli dám Matýska pryč, tak se mnou nebude mluvit... :D
jo to oni dělají a přitom i na tom bříšku se jim to líbý:-) a nejvíc fakt okolo uší:-) :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Vysočina
- Kontaktovat uživatele:
Mé činče se nejvíce líbí, když ji češu na hřbetě....to ona může, to přivírá očka a stojí v klidu docela dlouhou dobu :wink:
Nevím, jestli se Matýsek bude kamarádit s tím hřebenem, nadšený z něj totiž není. Teď jsem mu dala pár dní "voraz" tak to zase zkusím znovu. Jinak když obden vyluxuju pod klecí i všude kolem, tak se to s chlupama mnohem lepší!
Vrátit se na “Nemoci a potíže”